Francesco Carbone (Menaxheri zviceran / italian i projektit ) takohet me Ledjon Agalliu (Inxhinier Elektronik shqiptar) në eventin “First Business Matching” në Tiranë, në Tetor 2017.
Lekotech lindi në atë moment: kur 2 persona patën të njëjtën dëshirë për të krijuar diçka dhe të njëjtat qëndrime për t’u lidhur me njerëzit.

Elton Ngjela (CTO & Solution Architect) dhe Nikolin Ngjela (Software Developer), ishte vlera e shtuar për grupin: origjinaliteti dhe bujaria janë gjithmonë të mirëseardhura

Ne duam të krijojmë mjete dhe shërbime të shkëlqyera në Shqipëri . Dhe duam ta bëjmë atë në mënyrat tona: rezultate të shkëlqyera mund të arrihen edhe pa qenë shfrytëzues apo oportunist.

“Gjithmonë ka mënyra pozitive për të bërë biznes”

Kjo filozofi e jona është arsyeja pse ne jemi të mbështetur nga SECO: Një entitet zviceran që ndihmon projektet e qëndrueshme të krijojnë hapësira për punësim dhe inovacion.

Ju mund të njiheni me edukimin dhe përvojat tona në CV  bashkangjitur, duke shpresuar që para kompetencave tona do të njihemi për qëndrimet pozitive.

 

Parimet tona

QËNDRIM POZITIV

RESPEKT

INTEGRIM

PËRGJEGJËSI SHOQËRORE

BASHKËPUNIM