Telefon

Per tu bere pjese e Lekotech:
+355696171027
Departamenti i shitjeve:
+355676921501

Ku gjendemi

Rruga “Kavajes”, Pallati Gora, 3, A.6
Tiranë, Shqipëri

Na lini të dhënat tuaja

dhe ne do ju kontaktojmë.